Haakon og Maud VII; Hjemlandet

Haakon og Maud VII; Hjemlandet - Tor Bomann-Larsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Bomann-Larsen
DIMENSJON
10,64 MB
FILNAVN
Haakon og Maud VII; Hjemlandet.pdf
ISBN
6337793716669

BESKRIVELSE

Norgeshistoriens største biografiverk - Haakon & Maud - er nådd frem til sitt syvende bind: Hjemlandet. Biografiverket er basert på kong Haakons personlige arkiv.Aldri var Haakon VII rolle i Norges historie av større betydning enn i de fem årene han befant seg på fremmed jord. Med kongen og hans råd i London, etablerte det seg to alternative regjeringer i Oslo. Begge manglet parlamentarisk fundament. Den ene flyttet inn på Slottet, den andre satt gjemt bak okkupasjonens blendingsgardiner. Den ene baserte seg på nazistisk militærmakt, den andre bygget en hær i det skjulte. Kronprinsen var med sin far og den lovlige regjeringen i det kjempende Storbritania. På den andre siden av havet etablerte kronprinsesse Märtha et nært forhold til mannen som hadde satt seg fore både å vinne krigen og å sikre freden. President Roosevelt pekte på Norge som et eksempel for verdens folk. Hjemlandet er beretningen om et lite lands rolle i en krig der verdener forgår og sivilisasjoner styrter i grus. Tor Bomann-Larsen skildrer slaget om vårt eget selvbilde. «En kongebiografi så storslagen og i slikt omfang har ingen skrevet maken til tidligere.» Ulf Andenæs, Aftenposten

Hjemlandet Forfatter: Tor Bomann-Larsen Lån som lydbok. Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2017 Lengde: 16 t.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet, Innbundet | 9788202453299 Kjøp 'Hjemlandet, Haakon & Maud VII' av Tor Bomann-Larsen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, Heftet, E-bok | 9788202452643 Hjemlandet er beretningen om et lite lands rolle i en krig der verdener forgår og sivilisasjoner styrter i grus.

RELATERTE BØKER