Olav Thon

Olav Thon - Hallgrim Berg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hallgrim Berg
DIMENSJON
7,77 MB
FILNAVN
Olav Thon.pdf
ISBN
9979025415581

BESKRIVELSE

Boken er den autoriserte biografien om forretningsmannen Olav Thon. Dette er fortellingen om en nesten 80 år lang forretningskarriere. Dette er historien om bondesønnen fra Hallingdal som rodde turister med båt og solgte reveskinn, og som etter hvert ble en av Norges rikeste menn. Har litteraturliste.

500 næringseiendommer i Norge og utlandet, og eier og forvalter totalt 80 kjøpesentre i Norge og 11 i Sverige. De mest kjente kjøpesentrene våre er Sandvika Storsenter og Nordby Shoppingcenter, men vi har sentre over hele Norge i ulike størrelser - fra Svalbard i nord til Mandal i sør. Olav Thon var ikke med på God morgen Norge i dag og det er ingenting i denne saken som stemmer, sier sikkerhetssjef i Olav Thon Gruppen, Ola Stavnsborg, til Pengenytt.

Bortsett da fra å dementere slike saker fortløpende. Thon Hotels er en del av Olav Thon Gruppen og har hoteller i Norge, Brussel og Rotterdam. Les mer om Olav Thon (95) gifter seg i sommer: - Litt som en rus.

RELATERTE BØKER