Svensk-norsk blå ordbok

Svensk-norsk blå ordbok lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,32 MB
FILNAVN
Svensk-norsk blå ordbok.pdf
ISBN
5656532029268

BESKRIVELSE

Svensk-norsk blå ordbok er en helt ny, omfattende håndordbok som passer for alle som studerer og ellers bruker svensk, og den er også et nyttig hjelpemiddel for svensktalende som trenger kunnskaper om norsk. Det er lagt vinn på å lage en ordbok som er nyttig for det praktiske liv, men boken rommer også det mer formelle og høytidelige. Med ca. 23 000 oppslagsord, minigrammatikk og annet tilleggsstoff.

Innbundet Svensk Kunnskapsforlagets blå ordbøker Skip to the end of the images gallery . Skip to the beginning of the images gallery .

Den inneholder både amerikanske og britiske ord og stavemåter, språktips, fagord fra yrkesfaglige studieretninger, den dekker slang, dagligtale og formelt språk. Ordbokinnholdet er blitt utviklet fra grunnen av i perioden 1998 til 2001. Svensk ordbok inneholder ca 45 000 oppslagsord og utgjør en omfattende basisordbok mellom svensk og norsk.

RELATERTE BØKER