Hustruen

Hustruen - J.A. Hazeley, J.P. Morris | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
J.A. Hazeley, J.P. Morris
DIMENSJON
11,38 MB
FILNAVN
Hustruen.pdf
ISBN
6398837431120

BESKRIVELSE

Hustruen er et spørsmål pakket inn i en gåte. Et mysterium det tar to minutter å forstå, men et helt liv å bli klok på. Det finnes ingen bøker som kan hjelpe deg til å bli klok på hustruen, men denne har som sagt mange pene bilder og tydelig tekst. Denne bokserien er spesiallaget for å hjelpe voksne mennesker med å hanskes med livet. Alle bøkene har store bokstaver, nøye utvalgte ord, lettfattelig samspill mellom tekst og bilder og bruk av gjentakelser og humor som pedagogisk virkemiddel. Det gjør bøkene godt egnet til å få voksne mennesker til å tenke at de klarer seg helt utmerket i livet sitt.

Jeg har en kæreste, som også er 13, hun er smuk, sjov og selvfølgelig også liderlig, hendes bedste veninde, er... Når Lilly en morgen finner et bilde av sin mann Daniel sammen med en italiensk kvinne og to barn, raser hennes verden sammen. Hun forstår at mannen lever et dobbeltliv.

Han fører Norge inn i NATO. Hustruen Werna blir beskyldt for å ha en elsker fra KGB. Behov for synonymer til HUSTRU for å løse et kryssord? Hustru har 49 treff.

RELATERTE BØKER