Mønsterstrikk; 200 mønstre i to farger

Mønsterstrikk; 200 mønstre i to farger - Andrea Rangel | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andrea Rangel
DIMENSJON
5,84 MB
FILNAVN
Mønsterstrikk; 200 mønstre i to farger.pdf
ISBN
2289359800821

BESKRIVELSE

Denne boken er et must for alle som liker mønsterstrikk!Når strikkedesigner Andrea Rangel og hennes illustratørmann Sean stikker hodene sine sammen, blir resultatet en veritabel skattekiste av spennende, nye mønstre. Her er vakre, grafiske mønstre, morsomme figurer, bølger, tegn, snirkler og snurrer. Moderne strikkemønstre inneholder hele 200 nye mønstre du kan bruke i dine strikkeprosjekter. Her er oppskrifter på fem tøffe design hvor du får se mønstrene i bruk i ferdige plagg. Du får også massevis av nyttige tips dersom du vil strikke mønster med flere farger og ikke har gjort det før.

Den veier 121 gram, og den fine knappen er fra Snella & Petronella - som er så hyggelig at de gir bort en knapp hvis man sender dem et bilde med et ferdig prosjekt med en av knappene deres. Mønsterstrikk - 200 mønstre i to farger (BOK) Andrea Rangel 319 00 399 00. Kjøp.

Den inkluderer 200 originale mønstre, som du kan bruke i strikkede plagg og interiør. Praktisk oppslagsverk for strikkemønstre! Andrea Rangel: Mønsterstrikk. 200 mønstre i to farger Innb.

RELATERTE BØKER