Knøttene; Lykken er en snill hund

Knøttene; Lykken er en snill hund - Charles M. Schulz | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Charles M. Schulz
DIMENSJON
12,54 MB
FILNAVN
Knøttene; Lykken er en snill hund.pdf
ISBN
1016903365536

BESKRIVELSE

For første gang på mer enn tretti år utgis klassikeren Lykken er en snill hund. Dette var Charles M. Schulz' første lille bok. Den ble straks en suksess og solgte millioner av eksemplarer. Nå blir boken tilgjengelig for en ny generasjon lesere. Mer enn noen gang trenger vi den livsgleden som Charles Schulz og hans gjeng med knøttestore filosofer uttrykker så perfekt. Lykke er å holde denne boken i hendene ... igjen

så jeg ropte det jeg trodde hunden het, og den reagerte. Lykken er en snill hund. Charles M.

januar Min største ... Denne klassiske Knøttene-fortellingen er her gjengitt i en forseggjort og sjarmerende sprett opp-versjon, til glede for nye og gamle Knøttene-fans. Fortellingen handler om å kjenne tristhet når man egentlig skal være glad, og å snu tristhet og meningsløshet til glede og handlekraft.

RELATERTE BØKER