Nostalgisk ordbok

Nostalgisk ordbok - Petter Wilhelm Blichfeldt Schjerven | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Petter Wilhelm Blichfeldt Schjerven
DIMENSJON
7,62 MB
FILNAVN
Nostalgisk ordbok.pdf
ISBN
6164012937171

BESKRIVELSE

Myggjager, bolebukse og diskenspringer er ord som på et tidspunkt har hatt et lykkelig liv i norsk dagligtale, men de har i likhet med mange andre ord og utrykk dessverre gått i glemmeboken. I Nostalgisk ordbok har forfatteren gjort et ærlig og høyst subjektivt utvalg av ord og utrykk som det rett og slett er for ille å miste ut av språket. Her finner du nesten tusenvis av ord sortert i den skjønneste alfabetiske orden, og rikt illustrert. Noen av ordene er dessverre så vågale og vulgære at de måtte pakkes inn i en egen midtseksjon med 18-års aldersgrense. Få hjelp av en voksen når du spretter opp tabuseksjonen!

pris 399,00. Kjøp Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.

Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Søkeresultater for Nostalgisk ordbok - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Bruk feltet under til å legge til et nytt synonym til nostalgisk.

RELATERTE BØKER