Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen

Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen - Thorbjørn Egner | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thorbjørn Egner
DIMENSJON
8,39 MB
FILNAVN
Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen.pdf
ISBN
6216043696354

BESKRIVELSE

I Hakkebakkeskogen møter du Morten Skogmus, Mikkel, Brumlemann, Bakermester Harepus og flere andre dyr. Thorbjørn Egner skriver selv dette om Hakkebakkeskogen: Hakkebakkeskogen er en diktet liten verden som på mange måter kan minne om vår egen store verden. Og Klatremus og Morten og Bamsefar og Mikkel og alle de andre i skogen er ikke vanlige dyr, men fantasiskikkelser som låner litt i sin væremåte både fra dyr og mennesker. De har dyrenes navn og litt av deres utseende, men har også klær på seg og går på to ben og bor i hus og minner litt om oss mennesker i mye av det de gjør og sier og tenker. - I Hakkebakkeskogen finnes også, likesom hos oss i den store verden, en lengsel etter fred og trygghet og respekt for hverandre. Lille Morten Skogmus sier det slik: «Vi kunne ha det god her i skogen hvis alle var venner og de store lot de små være i fred. Så kunne de store hjelpe de små, og de små hjelpe de store, for det er mye vi små kan, som de store ikke kan.» Det var Mortens ord, og det er jo ganske fornuftig sagt av en liten mus. Boken er også utgitt på samisk.Les mer om Hakkebakkeskogen her.

Med Thorbjørn Egners viser og Christian Hartmann og Thorbjørn Egners melodier til animasjonsfilmen. Med Katzenjammer, Wenche ... Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen Hakkebakkeskogen er en miniatyrverden, som har sine små og litt større konflikter og hendelser, som til tider kan minne om den store verden.

Boka er Egners mest kjente, og forener et sjarmerende eventyrunivers med talende norske dyr og komiske scener, med et moralsk budskap om samhold og samarbeid. All the lyrics and translations to the album Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen by Thorbjørn Egner Klatremus Og De Andre Dyrene I Hakkebakkeskogen er en av Norges mest kjente barnefortellinger. Dette albumet inneholder alle melodiene fra Egners høyt elskede historie, med 17 sanger om kakeglade skogsmus, lumske rever og dobbeltpeprede pepperkaker. Lei og se filmen Dyrene i hakkebakkeskogen med .

RELATERTE BØKER