Ut på tur, aldri sur; En pingles dagbok (del 9)

Ut på tur, aldri sur; En pingles dagbok (del 9) - Jeff Kinney | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeff Kinney
DIMENSJON
7,13 MB
FILNAVN
Ut på tur, aldri sur; En pingles dagbok (del 9).pdf
ISBN
5203605787829

BESKRIVELSE

Endelig i pocketutgave Det er meningen at bilferie skal være gøy. Men når det er familien Heffley det er snakk om, er det som kjent ikke sikkert at alt går som planlagt. Familien legger ut på tur med store forventninger og frisk optimisme. Men snart blir denne god-følelsen truet av illeluktende bensinstasjontoaletter, bulk på bilen, gale måker og en løpsk gris. Greg ser mørkt på dagene som ligger foran dem. Det eneste han er sikker på, er at dette blir en ferie familien sent vil glemme ...

13.02.2009. Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. For English - see below17.00 Ut på tur, aldri surParken på Festplassen, FørdePå grunn av dårlege vermeldingar for onsdag ettermiddag, har festivalen valt å flytte UT PÅ TUR, ALDRI SUR til parken på Festplassen, under det nye, stilige taket som har kome opp der.

Og siden jeg hadde spart meg hele dagen, og ikke gått tur på den tiden jeg foretrekker det, så ringte jeg datteren min, og spurte om hun ville være med på en liten kveldstur. Ut på tur, aldri sur! Skogmuseet, Glomdalsmuseet, Svartholtet og Festningen er fine turmål i gangavstand fra barnehagen, som alle gir oss mange opplevelser og muligheter. Vi drar også på lengre turer der vi leier inn minibusser og større busser. Ut på tur, aldri sur! Imens vi syklet gjennom frodige landsbyer, fikk vi øye på en skokk med skoleelever med de flotteste skoledrakter. Ut på tur, aldri sur Dette er egentlig et bilde på livet og måten vi velger å leve det på.

RELATERTE BØKER