Å forske på samfunnet

Å forske på samfunnet - Knut Halvorsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Halvorsen
DIMENSJON
11,9 MB
FILNAVN
Å forske på samfunnet.pdf
ISBN
3345492287430

BESKRIVELSE

Dette er en bok for studenter som trenger en elementær innføring i samfunnsvitenskapelig metode.Forfatteren skriver om de viktigste fasene i kvalitative og kvantitative forskningsprosesser, fra valg og utforming av problemstilling og forskningsopplegg, til analyse, tolkning og oppgaveskriving. Han legger stor vekt på hvordan man bruker sekundærdata, søker litteratur og vurderer relevant litteratur i prosjektoppgaven.Hvert kapittel har forskjellige praktiske eksempler lykkeforskning som gjennomgående eksempel oversikt over hva du har lært i kapittelet spørsmål til diskusjon Det gjenomgående lykkeeksempelet belyser hvilke dilemmaer og valgsituasjoner en står overfor i alle fasene av et prosjektarbeid. Bakerst i boka finner du ordforklaringer og stikkordregister.

Å stjele ble straffet hardt i middelalderen, men stjal du av nød skulle du for eksempel ikke straffes. Kjøp Å forske på samfunnet fra Bokklubber Dette er en bok for studenter som trenger en elementær innføring i samfunnsvitenskapelig metode. Forfatteren skriver om de viktigste fasene i kvalitative og kvantitative forskningsprosesser, fra valg og utforming av problemstilling og forskningsopplegg, til analyse, tolkning og oppgaveskriving. Ønsker du å laste ned en Å forske på samfunnet-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Å forske på samfunnet og andre bøker av forfatteren Knut Halvorsen. Kjøp Å forske på samfunnet fra Norske serier Dette er en bok for studenter som trenger en elementær innføring i samfunnsvitenskapelig metode.

Heftet Bokmål Skip to the end of the images gallery . Skip to the beginning of the ...

RELATERTE BØKER