Å lede læring

Å lede læring - Øystein Rennemo | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øystein Rennemo
DIMENSJON
5,52 MB
FILNAVN
Å lede læring.pdf
ISBN
6148418890647

BESKRIVELSE

Denne boka handler om ledelse og organisasjonsutvikling: Hvordan kan organisasjoner utvikles kontinuerlig? Hvordan kan læring og nyskaping bli en integrert del av organisasjonsutviklingen? Og hvordan bør disse lærings- og utviklingsprosessene ledes? Forfatteren tar utgangspunkt i grunnleggende verdier fra skandinavisk arbeidsliv, der blant annet medvirkning står sentralt. Dette preger bokas innfallsvinkler til både ledelse og læring. Å lede læring er rikt illustrert med praktiske eksempler og caser. Boka er skrevet for både studenter og ledere, konsulenter eller ansatte som leter etter en metodikk for hvordan utviklingsarbeid kan gjennomføres og ledes.

Les mer om dette på tilpasset opplæring. Autoritær og autorativ lærerrolle å lære av det vi gjør, å reflektere over hvordan elevene responderer, ...

30 (2003-2004) Kultur for læring ble det skissert en spenning mellom den tradisjonelle norske rektorrollen, karakterisert som svak og føyelig, og en mer kraftfull rolle, der rektor skulle ha autoritet og styrke til å lede lærerne, og lærerne måtte «akseptere» at rektor var leder. Å lede læringsaktivitet innebærer å legge til rette for mestringsopplevelser for alle elever i klasserommet. Å være i en situasjon som man ikke mestrer, vil kunne svekke egne forventninger om læring og dermed kunne føre til lav motivasjon.

RELATERTE BØKER