Calisthenics med Lasse Tufte

Calisthenics med Lasse Tufte - Lasse Tufte | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lasse Tufte
DIMENSJON
11,31 MB
FILNAVN
Calisthenics med Lasse Tufte.pdf
ISBN
9932409575096

BESKRIVELSE

Calisthenics-bibel fra Lasse TufteBli sterkere og ha det gøy med kul trening - både inne og ute! Funksjonelle og morsomme.øvelser som like gjerne blir sett som på lek som trening..Interessen for styrketrening og egenvekttrening eller calisthenics er økende og miljøet vokser enormt. Nå kommer boken, skrevet av eksperten på området, Lasse Tufte, som viser og forklarer de beste øvelsene i denne."calisthenics-bibelen". Alle øvelsene er illustrert og delt inn i kategorier som oppvarming, legger, bakside lår, mage og trekkøvelser. Forfatteren inkluderer også sine egne treningsprogrammer..Boken er perfekt både for nybegynnere som savner demonstrasjon av øvelsene og.for viderekomne som er opptatt av å utvikle seg videre og lære mer. Øvelsene kan utføres utendørs eller.innendørs på egnet sted. Lasse Tufte er grunnleggeren av Tufteparken.og.Norwegian Street Workout.Association. Han foreleser i calisthenics.og street workout og er.svært.anerkjent både nasjonalt og internasjonalt. Bla i boka

Jeg ble inspirert til å gjøre noe annerledes og begynte med det som kalles Calisthenics, forteller Tufte. Lasse Tufte er grunnleggeren av Tufteparken og Norwegian Street Workout Association. Han foreleser i calisthenics og street workout og er svært anerkjent både nasjonalt og internasjonalt for sin rolle i sportens utvikling, som arrangør, utøver, dommer, utvikler av parker, foreleser og rådgiver. CALISTHENICS MED LASSE TUFTE.

Han foreleser i calisthenics og street workout og er svært anerkjent både nasjonalt og internasjonalt for sin rolle i sportens utvikling, som arrangør, utøver, dommer, utvikler av parker, foreleser og rådgiver. I forbindelse med bokutgivelse av boken "Calisthenics med Lasse Tufte", så reiser Lasse Tufte på norgesturne der han selger boken og holder foredrag og workshops om treningsformen Calisthenics - trening med egen kroppsvekt som motstand. Den 16.

RELATERTE BØKER