Den magiske fingeren

Den magiske fingeren - Roald Dahl | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roald Dahl
DIMENSJON
9,51 MB
FILNAVN
Den magiske fingeren.pdf
ISBN
6399525985478

BESKRIVELSE

Ikke legg deg ut med jenta med den magiske fingeren! For jenta i denne fortellingen har en svært uvanlig egenskap: Hun har en magisk finger! Når noen gjør henne rasende, straffer hun dem med et lyn fra den magiske fingeren. Som den gangen med Gregg-familien, naboene som elsker jakt og dreper dyr bare fordi det er morsomt.Roald Dahl er verdens mest geniale barnebokforfatter. Barn over hele verden elsker hans hemningsløse, kloke og sprudlende fortellinger. Bøkene er oversatt til mer enn 50 språk og har solgt i over 100 millioner eksemplarer.

Når noen gjør henne rasende, klarer hun ikke å beherske seg, men straffer dem med et lyn fra den magiske fingeren. Resultatet er overraskende, morsomt og tankevekke Den åtteårige jenta som er hovedpersonen i denne fortellingen har en egenskap som er svært uvanlig: Hun har en magisk finger! Når noen gjør henne rasende, klarer hun ikke beherske seg ... Pris: 112,-.

Lydbøker barn og ungdom. Pris kr 113 (spar kr 16).

RELATERTE BØKER