Håndbok i krisehåndtering

Håndbok i krisehåndtering - Ole André Bråten | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole André Bråten
DIMENSJON
4,85 MB
FILNAVN
Håndbok i krisehåndtering.pdf
ISBN
7285547725168

BESKRIVELSE

Effektiv krisehåndtering er viktig for enhver organisasjon. Hver enkelts vurdering og handling spiller en avgjørende rolle når krisen oppstår og utvikles. Alle nivå i en organisasjon må derfor være forberedt og trent på hvordan kriser skal håndteres. Gjennom mental trening, stressmestring, samhandling og effektiv ledelse kan kritiske hendelser håndteres optimalt. Kunnskap om emnet er helt essensielt.Håndbok i krisehåndtering er aktuell for alle studenter og ansatte i yrker som kan møte kriser. Den er skrevet for medarbeidere, team og ledere som er avhengige av å kunne mestre kriser som kan oppstå i arbeidshverdagen.

Denne håndboken vektlegger hvordan man kan håndtere ulike konfliktsituasjoner ved hensiktsmessig risikovurdering og tilpassede kommunikasjonsteknikker. «Håndbok i krisehåndtering» av Ole Andrè Bråten er en bok for alle som mener de vil ha kunnskap om hva en krise er og hva det vil si å komme i en krisesituasjon. Boken er på bare 104 sider.

Gjennom omfattende og tilpasset trening utvikles de medarbeidere og ledere som faktisk skal håndtere krisen. Håndbok N300 Trafikkskilt. 31.10.2018: NA-rundskriv 2018/10 Fartsgrensekriterier 07.09.2018: NA-rundskriv 2018-6 Endring i normalbestemmelser N300 skilt 314 Hoydegrense 20.06.2017: Notat om endring i bruk av underskilt til skilt 109 "Fartshump" ifm.

RELATERTE BØKER