På spor etter enhjørningen

På spor etter enhjørningen - Carl Barks | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carl Barks
DIMENSJON
3,98 MB
FILNAVN
På spor etter enhjørningen.pdf
ISBN
7254841059631

BESKRIVELSE

Velkommen til Andeby, grunnlagt av Carl Barks Er du medlem i Andeby blomsterklubb? Der får herrene som finner en tusenfryd og gir den til en pike være kavaleren hennes. Det høres besnærende ut, men ting har en tendens til å bli komplisert i denne byen. En demning brister på landturen, en rolig sommerdag blir forstyrret når en gal vitenskapsmann flytter inn i nabolaget, eller hva med å bli sendt ut på jakt etter en enhjørning? Makan! Om du så bare er på besøk - det er aldri kjedelig i Andeby.

En forveksling med neshorn er tenkelig. Til enhjørningens horn knyttet det seg overtroiske forestillinger, særlig om dets ... Inneholder På spor etter enhjørningen, Dype spor, Tusenfryd, Teltturen, Tellepapegøyen, Leirlederen, Kan du gjette?, I det gamle Persia, Bestemor Duck får besøk fra byen, Det magiske timeglasset og Arvesmykket. Enhjørning fremstilles i kunst, emblemer og våpenskjold som en liten hest, med geite hover og i pannen et langt, vridd horn.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris På spor etter enhjørningen (Innbundet) av forfatter Solveig Thime. Tegneserier og grafiske romaner.

RELATERTE BØKER