Pike med perleøredobb

Pike med perleøredobb - Tracy Chevalier | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tracy Chevalier
DIMENSJON
8,42 MB
FILNAVN
Pike med perleøredobb.pdf
ISBN
1703800953656

BESKRIVELSE

Solgt i over 2 millioner eksemplarer!Den nederlandske maleren Jan Vermeers maleri "Pike med perleøredobb" har inspirert Tracy Chevalier til å skrive denne vakre og spennende historien fra 1600-tallets Nederland. Romanen forteller om en ung jente som kommer til Vermeer som tjenestepike, og som etter hvert blir både assistent og modell for den kjente maleren. Det utvikler seg et følelsesmessig forhold mellom de to, og dette gir grobunn for sjalusi og intriger innen Vermeers familie. Når maleriet er ferdig, venter et dramatisk oppgjør.

Vermeer: Piken med den røde hatten. 1665-1667.

Han var sannsynligvis elev av Carel Fabritius. Han var skattet av sin samtid i Delft, der han virket, men ble senere glemt.

RELATERTE BØKER