Utan dekning

Utan dekning - Sondre H. Bjørgum | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sondre H. Bjørgum
DIMENSJON
5,16 MB
FILNAVN
Utan dekning.pdf
ISBN
7012128186235

BESKRIVELSE

Utan dekning er ei diktsamling om å mista nokon gradvis - heilt til dei er borte. Ein son opplever at mora får demens. Gjennom fem kapittel, sett gjennom sonen, skildrast det såre, det tragiske, men og det surrealistiske og komiske i situasjonar som oppstår når logikken endrar seg.

Vi bygger ut nettet hele tiden for å gi deg best mulig dekning - sjekk din dekning her. Utan dekning er ei diktsamling om å mista nokon gradvis - heilt til dei er borte. Ein son opplever at mora får demens.

Skal man få mest mulig ut av dekningen som er til stede i marginale områder som hos vår hyttenabo er det ingen vei utenom ei skikkelig antenne. Pakken fra Emcom inneholdt en slik en. Utan dekning er ei diktsamling om å mista nokon gradvis - heilt til dei er borte.

RELATERTE BØKER