Zazie på metroen

Zazie på metroen - Raymond Queneau | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Raymond Queneau
DIMENSJON
6,78 MB
FILNAVN
Zazie på metroen.pdf
ISBN
9257642422066

BESKRIVELSE

Zazie blir passet av sin onkel Gabriel, mens moren besøker kjæresten. I løpet av halvannet døgn følger vi Zazies møte med Paris. Mest av alt vil hun ta metroen som dessverre er rammet av streik. På jakt etter metroen løper hun sikksakk gjennom storbyens gatenett. Zazie møter på alt fra joviale bartendere, kranglevorne skomakere, lurvete gateselgere, turister og transvestitter til fine fruer og enfoldige politimenn, men mest av alt er det en reise gjennom språket. Høyt og lavt, gullkorn og blødmer, slang og arkaismer, sant og usant flyr om hverandre i et til tider forrykende tempo. Det hele er gjort på mesterlig vis, og plasserer Queneau blant de aller største navn i den modernistiske kanon.

Udsmyk ... Rejser med Metroen. Zazie besøker sin onkel, Gabriel i Paris.

Forfatter: Raymond Queneau Utgiver: Fabula Solum Illustrasjoner: Stand: NOK 130,00 Zazie på metroen Raymond Queneau Paperback ~ Zazie møter på alt fra joviale bartendere kranglevorne skomakere lurvete gateselgere turister og transvestitter til fine fruer og enfoldige politimenn men mest av alt er det en reise gjennom språket. Raymond Queneau (21. februar 1903 - 25.

RELATERTE BØKER