Vindbaroner

Vindbaroner - Hogne Hongset | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hogne Hongset
DIMENSJON
4,93 MB
FILNAVN
Vindbaroner.pdf
ISBN
3302414661813

BESKRIVELSE

Alf R Jacobsen, forfatter og tidligere redaktør av NRK Brennpunkt, omtaler Vindbaroner slik: «Topp spenning og høyaktuelt tema. Hongset tør dessuten å utfordre makta.» Vindbaroner er en spenningsroman basert på den høyaktuelle debatten om den omfattende vindkraftutbyggingen som foregår over hele landet. Stigende strømpriser utløser et stadig sterkere press for å få bygge vindkraftverk i utørt natur, noe som nå skaper mer og mer motstand i befolkningen. Vindbaroner tar oss inn i en fiktiv, men høyst realistisk utbyggingssak, der «vindbaronen» og lokale grunneiere står mot naturvernere. Store penger er i spill, og utenlandske kapitalinteresser spiller en avgjørende rolle i dramaet som utspiller seg i en bygd i Telemark.

Forfatteren av boka «Vindbaroner», Hogne Hongset, mener at Frøya vindpark er unødvendig. På onsdag kommer han til Frøya og folkemøtet til aksjonsgruppa «Nei til vindkraftverk på Frøya». Hans ferske roman «Vindbaroner» handler ifølge forfatteren selv om hvordan kyniske vindkraftspekulanter ødelegger norsk natur.

oktober 2019. De mest ... Vindbaroner tar oss inn i en fiktiv, men høyst realistisk utbyggingssak, der «vindbaronen» og lokale grunneiere står mot naturvernere.

RELATERTE BØKER