Vuggesang

Vuggesang - Leïla Slimani | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leïla Slimani
DIMENSJON
4,91 MB
FILNAVN
Vuggesang.pdf
ISBN
1082632684170

BESKRIVELSE

Leïla Slimanis sjokkerende bok Vuggesang er spennende som en thriller. Men det er også en original roman om klasse, rase, morskap - og om det destruktive i måten vi organiserer våre moderne liv på. «Babyen er død. Det tok bare noen få sekunder.»Juristen Myriam og musikkprodusenten Paul vil være det perfekte paret. De vil ha kontroll over karrieren, invitere venner på mat- og vinkvelder, gi barna en god oppvekst. Da den middelaldrende, Mary Poppins-aktige barnepiken Louise kommer inn i familien, synes alt å falle på plass: Louise passer barna, sørger for innkjøp og matlaging og blir raskt helt uunnværlig for den lille familien.Men det Myriam og Paul ikke aner noe om, er de mørke sidene og den grenseløse sårbarheten til kvinnen som de har betrodd det mest dyrebare, nemlig barna. Helt til tragedien en dag rammer.

Leseren vet helt fra starten at en babygutt og en litt større jente er drept, i sitt eget hjem. Vuggesang og den rytmiske gato-boksen hjalp for eksempel mange med å senke pulsen. Gato-boksen påvirket også babyenes sugeevne positivt, mens foreldrenes vuggesang påvirket både dette og kaloriopptak.

«Babyen er død. Kjøp 'Vuggesang' av Leïla Slimani fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok, Heftet | 9788202591540 Trollmors voggesang! Når trollmor har lagt sine elleve små troll og bundet dem fast i halen, da synger hun stille for elleve små troll de vakreste ord hun kjenner. «Vuggesang» er ingen dårleg roman, men eg slit med å forstå ovasjonane. Vuggesang.

RELATERTE BØKER