Grunnutdanning for skuespillere

Grunnutdanning for skuespillere - Torill Øyen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torill Øyen
DIMENSJON
7,55 MB
FILNAVN
Grunnutdanning for skuespillere.pdf
ISBN
8247572603494

BESKRIVELSE

Grunnutdanning for skuespillere er en praktisk rettet håndbok som tar for seg sentrale elementer i skuespillernes grunnutdannelse. Den starter med "skalaøvelser" og følger den røde tråden fram til og med skuespillerens møte med dramatisk tekst. Boka tar utgangspunkt i et undervisningsopplegg som blir benyttet det første året ved Statens teaterhøgskole.

Grunnutdanning for skuespillere er en praktisk rettet håndbok som tar for seg sentrale elementer i skuespillerens grunnutdannelse. Den starter med «skalaøvelser» og følger den røde tråden fram til og med skuespillerens møte med dramatisk tekst. Vår pris 348,-(portofritt).

Du kan også opptre i hørespill eller som stemme i dataspill. Pianostemmer.

RELATERTE BØKER