Siste åndedrag

Siste åndedrag - Robert Dugoni | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert Dugoni
DIMENSJON
11,13 MB
FILNAVN
Siste åndedrag.pdf
ISBN
2365884517500

BESKRIVELSE

En seriemorder som kalles Cowboyen dreper unge kvinner på billige moteller i Nord-Seattle. Selv etter at en stalker legger igjen en truende melding til Crosswhite, hvor han antyder at drapsmannen eller en copycat er ute etter henne, får hun ansvaret for å pågripe drapsmannen. Det er få spor og ofrene blir flere, og Tracy innser at løsningen på drapene kan finnes i en ti år gammel drapsetterforskning som andre, inkludert avdelingssjefen hennes, Johnny Nolasco, foretrekker å holde skjult. Kan Tracy finne beviser nok til å stoppe Cowboyen på hans jakt, eller blir hun hans neste offer? Drapsetterforsker Tracy Crosswhite har vendt tilbake til politijobben etter den blodige jakten på søsterens drapsmann. Tracy er fortsatt preget av denne opplevelsen da hun blir trukket inn i en etterforskning som truer med å ende både karrieren og livet hennes. En frittstående fortsettelse i serien om drapsetterforsker Tracy Crosswhite. Amerikanske Robert Dugoni er hyllet som «den ubestridte kongen av advokat-thrillere» av Providence Journal, og er også blitt kalt «arvingen til Grishams litterære trone». Dugoni er to ganger blitt nominert til Harper Lee-prisen for juridisk fiksjon, i 2015 kom han til finalen i International Thriller Writers pris for årets spenningsroman, og i 2015 vant han Nancy Pearl-prisen for fiksjon. Bøkene hans er utgitt i over tjue land rundt om i verden, og er oversatt til tolv språk, deriblant fransk, tysk, italiensk, spansk og norsk. Besøk nettstedet hans på www.robertdugoni.com, og følg ham på Twitter på @robertdugoni og Facebook på www.facebook.com/AuthorRobertDugoni.

Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper.

Hun er fortsatt preget av denne opplevelsen da hun blir trukket inn i en etterforskning som truer med å ende både karrieren og livet hennes. Am G F E Am G F E Am G F Et siste åndedrag G Am Før du slæpp take og reise bort G F En vakker såmmårdag G Am Enn at ting kan forandre sæ så fort G F Det blir så tomt uten dæ G C Og den som sett hjæm e mæ G F Og du va veitja mi E Am Det her e det ingen mening i G F Vi va så lykkelig E Am Og skoill vårrå sammen te evig tid G F Ja du va veitja mi E Am Det her e det ingen mening i G ... Joplins siste åndedrag. Publisert: 05.04.2018 08.44.58.

RELATERTE BØKER