Utover enhver rimelig tvil

Utover enhver rimelig tvil - Malin Persson Giolito | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Malin Persson Giolito
DIMENSJON
10,87 MB
FILNAVN
Utover enhver rimelig tvil.pdf
ISBN
9566553357917

BESKRIVELSE

For tretten år siden ble en femtenårig jente myrdet på bestialsk vis. Legen Stig Ahlin ble dømt til livsvarig fengsel for mordet. Men advokat Sophia Weber har oppdaget feil i etterforskningen av Ahlin og bestemmer seg for å hjelpe den dømte mannen. Jo mer hun finner ut, jo vanskeligere blir arbeidet hennes.«Jeg ser frem til flere bøker fra advokaten Malin Persson Giolito. Hun viser at det er mulig å skrive gode romaner som peker på svakheter i rettssystemet.»LitteraturMagazinet«Malin Persson Giolito har en unik måte å fortelle historien sin på.»Lotta Olsson, Dagens Nyheter

Skip to the beginning of the images gallery . Ta en sniktitt.

Beviskravet i straffesaker blir gjerne formulert som at tiltaltes skyld skal være «bevist utover enhver rimelig tvil» eller som at «all rimelig tvil skal komme tiltalte til gode». 2 Formuleringer som dette skal først og fremst formidle at terskelen for domfellelse i straffesaker skal være meget høy. "Utover enhver rimelig tvil" er en troverdig og virkningsfull kriminalroman, som både skremmer og sjokkerer.

RELATERTE BØKER