Beredskap, kriseledelse og praktisk skadestedsarbeid

Beredskap, kriseledelse og praktisk skadestedsarbeid - Bjørn Bjelland, Espen Rostrup Nakstad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Bjelland, Espen Rostrup Nakstad
DIMENSJON
5,84 MB
FILNAVN
Beredskap, kriseledelse og praktisk skadestedsarbeid.pdf
ISBN
7896656116580

BESKRIVELSE

Dette er den første læreboken på norsk om beredskap, kriseledelse og skadestedsarbeid innen helse- og beredskapssektorene.Boken gir oppdatert kunnskap om hvordan sivil sektor organiserer og utøver beredskap gjennom nødetatene, redningstjenesten, helsetjenesten, strategisk og operasjonell kriseledelse, myndighetsstyring og samvirke. Aktuelle eksempler og teori brukes for å belyse «best practise» i håndteringen av så vel dagligdagse utrykningsoppdrag som mer komplekse hendelser og nasjonale katastrofer. Boken er aktuell for førstelinjepersonell i nødetatene og redningstjenesten, studenter innen medisin, sykepleie, ambulanse- og politifag samt nasjonale fagmyndigheter og beredskapsledere på operativt, operasjonelt og strategisk nivå. Boken er også tilrettelagt for frivillige organisasjoner, bistandsarbeidere, industrivern og aktører i Forsvaret som ønsker en oppdatert beskrivelse av gjeldende beredskapsprinsipper og -metoder i sivil sektor.

Beredskapssystemets oppbygging og responsmønster i ulike typer kriser belyses. Programmet Beredskap og kriseledelse er et erfaringsbasert masterprogram på 90 studiepoeng som går over tre år. Formålet er å gi en teoretisk kunnskap i beredskap og kriseledelse både på taktisk, operativt og strategisk nivå.

Beredskapssystemets oppbygging og responsmønster i ulike typer kriser belyses. Her finner du alt av informasjon om utdanning innen BEREDSKAP OG KRISELEDELSE, DELTID (Master).Studiet går under: Økonomi, marked og administrasjon.Det er 1 registrert skole som tilbyr studiet, fordelt på 1 studiested. Det er registrert 105 relaterte studier til utdanningen BEREDSKAP OG KRISELEDELSE, DELTID (Master). Beredskap, kriseledelse og praktisk skadestedsarbeid: en lærebok for helse- og beredskapspersonell på strategisk, operasjonelt og taktisk nivå .

RELATERTE BØKER