Klassisk hvitsømsbroderi

Klassisk hvitsømsbroderi - Ayako Otsuka | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ayako Otsuka
DIMENSJON
12,44 MB
FILNAVN
Klassisk hvitsømsbroderi.pdf
ISBN
6169143054946

BESKRIVELSE

Lag dine egne vakre hvitsømsbroderier. Klassisk hvitsømsbroderi er en instruktiv innføringsbok i hvitsømsbrodering. Her vises det hvordan du syr en rekke sting og fem forskjellige hvitsømsteknikker - uttrekksøm, tellesøm, sammentrekksøm, hedebosøm og Schwalm-broderi. I boken får du detaljerte beskrivelser til alle de vakre prosjektene. Dekorative navneduker, duker, putetrekk og en klassisk dåpskjole med kyse, smekke og sko er noen av de delikate hvitsømsbroderiene du kan lage. Alle stingene vises med detaljerte trinn-for-trinn-fotografier og instruktive forklaringer. Det følger med mønsterark til alle prosjektene i boken.

Vi gir deg norske og internasjonale bestselgere! Siden biblioteket er åpent igjen, trenger vi å få tilbake materiale hvor lånefristen er utløpt. Vi ser oss derfor nødt til å begynne å sende purringer fra og med uke 25. Søkeresultater for Broderi - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud.

Hvordan begynner man på skolen? Anna Fiske. Legg i ønskeliste.

RELATERTE BØKER