Lederutvikling

Lederutvikling - Morten Emil Berg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Morten Emil Berg
DIMENSJON
11,3 MB
FILNAVN
Lederutvikling.pdf
ISBN
7783663475874

BESKRIVELSE

Boken gir en grunnleggende innføring i ledelse og lederutvikling ved å se på begrepsapparatet, teorier, virkemidler, suksessfaktorer og forbedringsstrategier. Boken er skrevet for studenter som skal ha et innføringskurs i lederutvikling.

Med bakgrunn i disse kan vi skreddersy et program som sikrer at deltakerne er motiverte for utvikling og hvor de får jobbe systematisk med problemstillinger som er dagsaktuelle for dem. lederutvikling, HR, coaching og lønnsforhandlinger. Øyvind har bistått en rekke organisasjoner med utvikling og veiledning av ledere og lederteam, gjennom coaching og øvelser for økt menneskelig innsikt og bedre kommunikasjonsferdigheter.

Denne siden er ment å skulle gi mer kunnskaper som kan bringe deg videre til neste nivå, uansett hvor du står. Metoder for lederutvikling er i naturlig endring- og kanskje er også naturen det mest effektive klasserommet som finnes? Bruk naturen til inspirasjon. I krevende tider er det viktigere enn noen gang at du som leder står stødig i møte med omgivelsene, og henter krefter på de best tenkelige måter. Lederutvikling uten mål og mening Norske bedrifter investerer store summer i lederutvikling.

RELATERTE BØKER