5G - og vår trådløse virkelighet

5G - og vår trådløse virkelighet Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,23 MB
FILNAVN
5G - og vår trådløse virkelighet.pdf
ISBN
9113719991911

BESKRIVELSE

Radiobølgene som treffer oss fra mobiler, WiFi, smartmålere og andre strålekilder vi omgir oss med, er nå blitt ufattelig mye sterkere enn den naturlige bakgrunnsstrålingen. De er dessuten laget slik at de forstyrrer grunnleggende livsprosesser, selv når de er svakere. Mennesker, dyr, fugler, insekter og planter er skapt for å tåle og utnytte elektromagnetiske bølger, men ikke slike. Med 5G-teknologiene tar vi nok et betydelig skritt i retning av å ødelegge forutsetningene for liv på Jorda. Juss må bygge på korrekt forståelse av faktum. Denne boka gir jurister verdifull innsikt i de fysiske og biologiske mekanismene som vi må kjenne for å ha trygg grunn under føttene. Her har vi fått et viktig bidrag til saker der stråling, helse og miljø er i fokus." Erling Grimstad, advokat 5G-visjonen handler om å være oppkoplet overalt alltid. Denne boka viser oss at teknologiene som skal brukes, vil forsterke de miljøskadene vi ser alt i dag fra menneskeskapte mikrobølger. Det ser vi er dramatisk." Jan Erling Wasmuth, biolog, miljøsjef i Bodø kommune

I praksis betyr det å bruke 5G som en erstatning til fiberutbygging, samt å ... 5G og vår trådløse virkelighet. kr 428,00.

Allerede i februar i år var det mange 5G-mobiler å se under Mobile World Congress i Barcelona . Er noen i tvil, så les gjerne bøkene «5G og vår trådløse virkelighet - høyt spill med helse og miljø» og «Den usynlige regnbuen - Historien om elektrisiteten og livet», skrevet av Arthur Firstenberg, oversatt av Einar Flydal. Flydal har en meget viktig blogg, som jeg gjerne anbefaler foreldre og besteforeldre å følge med på. "5G - og vår trådløse virkelighet - høyt spill med helse og miljø" av Einar Flydal - Se omtaler, sitater og terningkast.

RELATERTE BØKER