Gruppeterapi

Gruppeterapi - Synnøve Ness Bjerke | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Synnøve Ness Bjerke
DIMENSJON
8,24 MB
FILNAVN
Gruppeterapi.pdf
ISBN
5336900786853

BESKRIVELSE

Norsk gruppeterapi begynner å modnes. Denne boken av Synnøve Ness Bjerke er et uttrykk for og et bidrag til dette. Den er en utmerket og inspirerende innføring i gruppeterapiens historie, idégrunnlag og praksis, som vil kunne rekruttere flere terapeuter og samtidig bidra til at deres terapeutiske arbeid er av høy kvalitet. I boken hører vi også innsiktsfulle erfaringer fra folk som har gått i gruppeterapi. Disse stemmene vil forhåpentligvis motivere flere, terapeuter og klienter, til å forsøke gruppeterapi, som er grovt neglisjert ved universitetene og for dårlig stimulert av helsemyndighetene. Her ligger en dårlig utnyttet ressurs! Mange kan gjøre noe for å få denne ressursen frem i lyset. Fastleger kan la reseptblokken ligge og henvise til gruppeterapi i stedet. Folk som søker terapi, må selv bli flinkere til å etterspørre gruppeterapi. Media bør lage bedre reportasjer. Les denne boken og bli inspirert, du også!

Målet er å bryte onde sirkler som opprettholder psykiske helseproblemer. Relasjonelle utfordringer, angst, nedstemthet, livskriser eller sosial engstelse? Har du et ønske om å bli bedre kjent med deg selv og dine reaksjonsmønstre i møte med andre. Gruppepsykoterapi er en terapiform som er spesielt egnet for å styrke din relasjonelle kompetanse og øke din innsikt i hvordan du er i møte med andre.

I tillegg gir en gruppe muligheter for å oppdage nye sider ved seg selv i samhandling med andre, og til å prøve ut nye mestringsstrategier. Gruppeterapi er en fin måte å være i terapi på fordi det kan gi deg andre muligheter til innsikt i deg selv når du kan få innsikter via andres erfaring. Vi setter opp gruppeterapi vår 2017.

RELATERTE BØKER