Hellas fra sør til nord

Hellas fra sør til nord - Aage Hauken | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aage Hauken
DIMENSJON
12,49 MB
FILNAVN
Hellas fra sør til nord.pdf
ISBN
9359508026618

BESKRIVELSE

DETTE ER EN ANNERLEDES GUIDE TIL HELLAS som tar historieinteresserte turister med på en reise i tid og geografi.Det var i Hellas de tidligste europeiske kulturene ble etablert, og denne guiden tar oss med til de sentrale historiske og mytologiske stedene som man fremdeles finner enestående spor av. Her oppsto filosofi, politikk og kunst som skulle prege vår kultur for all ettertid.Vi begynner i sør med den eldste kulturen, og reiser nordover. Fra den minoiske kulturen på Kreta, gjennom Peloponnes og mykensk kultur til Athen og klassisk tid, og videre til den hellenistiske kulturen i den daværende regionen Makedonia.FORFATTER AAGE HAUKEN har spesialisert seg på kulturelle reiseguider, og har blant annet skrevet bøker om Roma, Napoli og Tyrkia. Han har besøk Hellas i en årrekke og opparbeidet en unik oversikt over og innsikt i de gamle greske kulturene.Boken er utstyrt med kart og et rikt bildemateriale.

Halkidiki, som ligger på det greske fastlandet i Nord-Hellas, er dramatisk vakker med hvite strender og en frodig og kupert natur. Vietnam fra nord til sør Fantastisk rundreise gjennom det underfundige, dragende og vakre Vietnam med besøk i både Nord-, Midt- og Sør-Vietnam. Vi kommer tett på livet til den gjestfrie befolkningen og drar naturligvis også på båttur i Halongbukta, som er utnevnt til et av verdens nye naturundere. Hellas består av et utstrakt fastlandsområdet i nord samt ulike øyer og øygrupper i det sør-østlige Middelhavet.

Hellas var en gang det ledende kulturområdet i Europa. Senere fulgte en lang periode med isolasjon, fattigdom og ... Kjøp 'Hellas fra sør til nord, en reise i gammel og ny tid' av Aage Hauken fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER