Livslang kjærlighet

Livslang kjærlighet - John M. Gottman, Nan Silver | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John M. Gottman, Nan Silver
DIMENSJON
9,41 MB
FILNAVN
Livslang kjærlighet.pdf
ISBN
4907152713181

BESKRIVELSE

Den verdensberømte eksperten på parforhold presenterer i denne boken nye funn fra sin forskning. Mange aspekter ved parforhold er formidlet i John Gottmans øvrige bøker, men her får leseren nøkkelen til livslang kjærlighet: hvordan man beholder magien og pasjonen i parforholdet. «Vi gled bare fra hverandre» er det vi oftest hører fra folk som har gått gjennom et samlivsbrudd. Faktisk oppgir par i 80 prosent av tilfellene at de har «vokst fra hverandre». Det kunne svært ofte vært unngått, mener John Gottman, og viser hvordan man bygger tillit og bevarer magien - livet ut. I Livslang kjærlighet har John Gottman funnet en ny og revolusjonerende tilnærming til parforhold og presenterer unike innsikter som ikke kommer frem i hans andre bøker. Gjennom å følge hans enkle, forskningsbaserte og effektive råd, kan du ikke bare forhindre at parforholdet gradvis smuldrer bort, men få magien og pasjonen til å vare. Gottman viser deg hva som skaper den livslange kjærligheten, og hvilken enorm betydning det vil få for livet ditt.

Denne delen av kurset fokuserer på å øke kjærlighet og respekt i et forhold gjennom å uttrykke at man verdsetter og respekterer hverandre. 3.

Da vet vi at foreldrene er hovednøkkelen. Tror livslang kjærlighet finnes, men begge må jobbe for det. Både jeg og mannen er vokst opp i hjem der fortsatt foreldrene våre er gift, og besteforeldre våre holdt sammen livet ut.

RELATERTE BØKER