Ñ og andre spanske lyd- og ordmysterier

Ñ og andre spanske lyd- og ordmysterier - Maximino J. Ruiz Rufino, Berit Grønn | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maximino J. Ruiz Rufino, Berit Grønn
DIMENSJON
7,55 MB
FILNAVN
Ñ og andre spanske lyd- og ordmysterier.pdf
ISBN
1633008601610

BESKRIVELSE

Denne boken gir leseren hjelp til å utforske viktige særtrekk i spansk uttale, orddannelse og samsvarsbøying. Dette er den første av tre små bøker i serien Spanske språkmysterier. Serien tar for seg utfordringer som alle som vil lære seg spansk møter på, særlig sentrale trekk hvor spansk er veldig forskjellig fra norsk. Bøkene er skrevet på norsk, men terminologi, eksempler og øvelser er på spansk. Temaene blir presentert på en utfordrende og inspirerende måte, og hvert kapittel inneholder en praktisk del med varierte oppgaver. Spanske språkmysterier inneholder språklige overraskelser og morsomme utfordringer, både for spansklærere og elever på alle nivåer, enten du går på ungdomsskole, videregående, høgskole eller universitetsnivå, eller lærer deg spansk på fritiden. Maximino J. Ruiz Rufino er førstelektor i spansk språk ved Institutt for litteratur, områdestudier og europeiske språk (ILOS) ved Universitetet i Oslo. Berit Grønn er høgskolelektor i spansk ved Høgskolen i Østfold, rådgiver i spansk og leder for Seksjon for fremmedspråk ved Nasjonalt senter for fremmedspråk i opplæringen.

Dette er den første av tre små bøker i serien Spanske språkmysterier. Serien tar for seg ... Ñ og andre spanske lyd- og ordmysterier.

Kjøp boken Ñ og andre spanske lyd- og ordmysterier av Maximino J. Ruiz Rufino, Berit Grønn (ISBN 9788232101535) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER