Samarbeid og konflikt

Samarbeid og konflikt - Kjartan Skogly Kversøy, Marit Hartviksen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjartan Skogly Kversøy, Marit Hartviksen
DIMENSJON
7,97 MB
FILNAVN
Samarbeid og konflikt.pdf
ISBN
2314998319902

BESKRIVELSE

Siden første utgave av boken kom ut i 2008, har den vært en stor suksess. Med sine jordnære og praktiske beskrivelser av hva det vil si å lede og strukturere samtaler, har boken hatt stor påvirkning på coaching- og veiledningsfeltet i Norge. SØT-modellen som en tilnærming til dialog, konfliktarbeid og utviklingsarbeid har erobret sin egen plass innenfor veiledningspraksis og aksjonsforskning. I denne andre utgaven har forfatterne viet mer plass til konkrete beskrivelser av verktøy, flere eksempler og flere typer logger i bokens første og andre del. Bokens anvendelighet er styrket ytterligere ved at logger, refleksjonsoppgaver og øvelser har selvstendige sider i boken og i tillegg er tilgjengelige som nedlastbare og kopierbare nettressurser hos Fagbokforlaget. Dette gjør det enda enklere for studenter, lærere og andre yrkesutøvere å lede samtaler og utviklingsprosesser i praksis. Mange lesere av denne boken driver med utviklingsarbeid. Bokens tredje del forklarer på en håndterlig måte hvordan det er kort vei fra utvikling til aksjonsforskning. Kversøy og Hartviksen gir et viktig bidrag i form av konkrete eksempler på og praktiske innspill til hvordan systematisk utviklingsarbeid og aksjonsforskning kan drives.

Alle handlinger fra partenes og fra eventuelle tredjeparters side kan få betydning, direkte eller indirekte, for hvordan konflikten utvikler seg og avsluttes. Van de Vliert skiller i sin modell mellom: I 1948 ble staten Israel opprettet, til tross for omfattende protester fra palestinerne som bodde i området fra før.

Tilbake til utgangspunktet - konflikt eller samarbeid: Greier landene i regionen å utnytte de internasjonale rammebetingelsene til å forme Midtøsten i sitt eget ... Strategisk- og spontan konfliktatferd. Konflikter kan håndteres på mange måter.

RELATERTE BØKER