Reisen til språket

Reisen til språket - Frida M. Haugland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frida M. Haugland
DIMENSJON
11,16 MB
FILNAVN
Reisen til språket.pdf
ISBN
9231124762373

BESKRIVELSE

Frida Haugland var seks år før hun lærte sitt første ord. I «Reisen til språket», forteller hun om hvordan det oppleves å ikke ha språk, og om metoden som åpnet språket også for henne. Reisen til språket er rikt illustrert av forfatteren selv. Boken er ment for barn som selv opplever språkvansker, eller kjenner noen som gjør det. Samspillet mellom tekst og bilder i «Reisen til språket» fungerer utrolig godt, og gjør også boken til et nyttig pedagogisk verktøy for foreldre og fagfolk innen skole og helsevesen.

Finn drømmeferien på TUI.no i dag. Planlegg og bestill en reise til Lanzarote. Velg mellom spennende reisemål som Puerto Del Carmen, Playa Blanca, m.m.

Boken er ment for barn som selv opplever språkvansker, eller kjenner noen som gjør det. Samspillet mellom tekst og bilder i «Reisen til språket» fungerer utrolig godt, og gjør også boken til et nyttig pedagogisk verktøy for foreldre og fagfolk innen skole og helsevesen. Utenriksdepartementet fraråder alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land.

RELATERTE BØKER