Eon

Eon - Lars Lauvik | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Lauvik
DIMENSJON
6,99 MB
FILNAVN
Eon.pdf
ISBN
8886687688459

BESKRIVELSE

I 20 år har Sotras store sønn, Lars Lauvik latt stemmene i hodet fortelle ham hva han skal tegne. Vi har blitt kjent med blant annet Gud, naive maurslukere, kyniske røyskatter, psykotiske harer, og ikke minst fått ta del i den kjedekollisjonen av bisarre bifigurer og PR-kåte kjendiser som har befolket tegneserien EON i en liten mannsalder. Det feirer vi med denne jubileumsboken! Den gir deg gamle og nye klassikere, et langt og blodferskt intervju med Lars om alt annet enn tegneserier, en kikk på den intense (og ikke minst hysterisk morsomme) «feiden» mellom Lauvik og redaktør Løkling, og rosinen i kransekakepølsa; en 18 siders eksklusiv kavalkade og innsyn i historien om EON, skrevet og illustrert av Lars Lauvik selv! Her kan det også fristes med unike bilder av mannen som er minst like folkesky som Bigfoot. Unn deg selv dette 120 siders innblikket i en hjerne som i 20 år har fungert som en lynavleder for forunderlige innfall i krysningspunktet satire og tung psykiatri.Om skaperen: Lars Lauvik er kjent for sin delikate strek og forskrudde humor. Han har med sine serier EON, Oppgulp og Wildlife vært en stayer gjennom 20 år i norske serieblader som Tommy og Tiger'n, Nemi, Pondus og sitt eget EON-blad. Han bor på Sotra med kone og en datter, og trenger faktisk ikke hjelp til å knyte skolissene sine.

n the usual US spelling... eon n (bokmål/riksmål/nynorsk) verdensalder (uendelig) tidsrom, evighet; tidsrom av 1 milliard år (gnostisisme) vesen som strømmer ut fra guddommen (hyperbol, uformelt) veldig lang tid den lengste tidsperioden som blir brukt innen geologi Eon definition is - an immeasurably or indefinitely long period of time : age. How to use eon in a sentence. Eon er eit tidsuttrykk som vert mykje nytta i geologi.Eit eon i geologi er den største tidsperioden som historia til jorda vert delt inni.

Fra 28 185,-Veil.pris 41 449,-Bestillingsvare. Velg.

RELATERTE BØKER