Finansregnskapet; kort og godt

Finansregnskapet; kort og godt - Gunnar Engelsåstrø | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Engelsåstrø
DIMENSJON
4,92 MB
FILNAVN
Finansregnskapet; kort og godt.pdf
ISBN
9241752509287

BESKRIVELSE

Boken dekker pensum i innføringskurs og videregående kurs i finansregnskap på bachelornivå. "Finansregnskapet - kort og godt" er en kompakt lærebok i finansregnskap, som går rett på sak, er kort og konsis, og gjør det lett å finne frem til kjernen av stoffet.Boken tar for seg blant annet grunnleggende regnskap, årsregnskapet, verdivurdering av eiendeler og gjeld, utsatt skatt og konsernregnskap. "Finansregnskapet - kort og godt" er egnet for alle studenter som tar regnskapskurs, og er spesielt velegnet som repetisjonsbok i forbindelse med eksamensforberedelser.Du finner en rekke oppgaver med løsningsforslag og Excelfiler under www.nettressurser.no/finansregnskapet-kort-og-godt.

Side 183: Tekst øverst på side 183: «Utsatt skatt er beregnet til kr 12 500, det er også endringen.Motpost er konto 8325» Side 187: Oppgave 16-3 skal være med her.. Side 199, nederst: Oppgave 16-16 skal være med her..

Boken tar for seg blant annet grunnleggende regnskap, årsregnskapet, verdivurdering av eiendeler og gjeld, utsatt skatt og konsernregnskap. Dette er beskrivelsen av websidene som vil ende opp under 'description'. Disse meta taggene blir plukket opp av søkemotorer til indeksering.

RELATERTE BØKER