Folkeskikk og uskikk på jobben

Folkeskikk og uskikk på jobben - Jan Atle Andersen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Atle Andersen
DIMENSJON
10,73 MB
FILNAVN
Folkeskikk og uskikk på jobben.pdf
ISBN
4497612261246

BESKRIVELSE

Psykolog Jan Atle Andersen har arbeidet med konfliktbehandling på arbeidsplassen i 20 år, og kan vise til meget gode resultater. I denne boka deler han av sin erfaring og innsikt. Boka henvender seg til bedriftshelsetjenester, tillitsvalgte, verneombud, personalansvarlige, og alle som vil vite mer om konflikters struktur, og hvordan de kan løses og forebygges.

- Den dypeste årsak til konflikter er ansvarsfraskrivelse, man tar ikke ansvar for egne følelser. Skikk og uskikk i arbeidslivet. Hvordan etablere en god bedriftskultur og forebygge konflikter på arbeidsplassen? Basert på psykolog Jan Atle Andersens bok av samme navn.(Folkeskikk og Uskikk på jobben) Påminnere om ting vi gjør uten at vi tenker på.

9788230000540. Kjøp Folkeskikk og uskikk på jobben fra Tanum Psykolog Jan Atle Andersen har arbeidet med konfliktbehandling på arbeidsplassen i 20 år, og kan vise til meget gode resultater. I denne boka deler han av sin erfaring og innsikt.

RELATERTE BØKER