Hvile

Hvile - Siw Aduvill | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siw Aduvill
DIMENSJON
11,51 MB
FILNAVN
Hvile.pdf
ISBN
3790613708764

BESKRIVELSE

Vi lever i et samfunn der stress er en folkesykdom og der handling, jobbing og evig aktivitet skal løse alt for oss. HVILE - alt vi vinner ved å la være er en personlig og mangefasettert bok om å IKKE gjøre noe på best mulig måte. Det er nemlig dokumentert at om vi legger vekk kjas og mas BLIR gresset grønnere, vinen smaker bedre og orgasmene blir lengre. Legg til at vi blir rausere, mer produktive og mer intelligente av å være uthvilte, så er det vel ikke noen tvil om at hvile lønner seg. Så hvorfor klarer vi likevel ikke å stoppe opp? Siw Aduvill tar oss med gjennom hjerneforskning og flytetanker, hverdagsliv og flyktningleirer, yoga, sex og vinsmaking i denne underholdende, lærerike og kloke boken om det enkleste og vanskeligste av alt: å gjøre ingenting.

Nåværende bygning ble tatt i bruk i 1922 og påbygd i 1988. Her er gåavstand til sentrum og gode bussforbindelser.

Hos plantene er det en regelmessig veksling mellom perioder med vekst og perioder uten vekst. I noen tilfeller vil veksten, f.eks.

RELATERTE BØKER