Mørket er et mirakel

Mørket er et mirakel - Sonja Nyegaard | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sonja Nyegaard
DIMENSJON
3,2 MB
FILNAVN
Mørket er et mirakel.pdf
ISBN
6324154370968

BESKRIVELSE

Mørket er et mirakel dreier seg om de store størrelsene; om himmel og jord, sol og måne, mørke og lys. Samtidig som det er noe ømt og angstfylt ved diktene, behandles temaene med adskillig humor og vidd. Nyegaards poesi er kraftfull, og det er med frimodighet hun angriper livets alvor.

... Postadresse: 0055 Oslo | Besøksadresse: Akersgata 47/49 | Telefon: + 47 21 61 65 00 Organisasjonsnummer: 948 061 937 Hver kveld når mørket senker seg over meg, ber jeg den samme bønnen.

Nyegaards poesi er kraftfull, og det er med frimodighet hun angriper livets alvor. Sonja Nyegaard er en forfatter som ikke utgir bøker i utrengsmål. Forrige bok kom for hele tolv år siden.

RELATERTE BØKER