Snaponomi; bli supergod på egen økonomi

Snaponomi; bli supergod på egen økonomi - Lene Drange, Tore Løchstøer Hauge | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lene Drange, Tore Løchstøer Hauge
DIMENSJON
5,77 MB
FILNAVN
Snaponomi; bli supergod på egen økonomi.pdf
ISBN
4939379308833

BESKRIVELSE

Snaponomi - Lenes ultimate guide til å få råd til det du vil!Hva gjør du når du står med din første lønnsslipp i hånden og lurer på hvorfor staten skal ha flere tusen kroner? Hva skjer hvis du lar være å betale regningene dine? Og hvordan kan du spare til det du virkelig ønsker deg når du alltid ender opp med minus på konto?Lene Drange er kjent fra «Luksusfellen» og står bak den populære snapkontoen Snaponomi. I Snaponomi - bli supergod på egen økonomi gir hun deg svaret på alt du trenger å vite om dine egne penger.Boken viser hvordan du kan ta smarte valg som passer for deg, at penger er gøy, og at du med enkle grep kan ta kontroll over forbruk, lån, matsvinn og budsjett - og ha penger igjen til det du ønsker deg!

Kredinor ønsker å bidra til å forebygge betalingsproblemer og inkasso blant unge, og tilbyr nå undervisning i personlig økonomi i samarbeid med økonomieksperten Lene Drange som har gitt ut boken Snaponomi - bli supergod på egen økonomi. I Snaponomi - bli supergod på egen økonomi gir hun deg svaret på alt du trenger å vite om dine egne penger. Boken viser hvordan du kan ta smarte valg som passer for deg, at penger er gøy, og at du med enkle grep kan ta kontroll over forbruk, lån, matsvinn og budsjett - og ha penger igjen til det du ønsker deg! Snaponomi - Lenes ultimate guide til å få råd til det du vil! Hva gjør du når du står med din første lønnsslipp i hånden og lurer på hvorfor staten skal ha flere tusen kroner? Hva skjer hvis du lar være å betale regningene dine? Og hvordan kan du spare til det du virkelig ønsker deg når du alltid ender opp med minus på konto?Lene Drange er kjent fra «Luksusfellen» og står bak ... Snaponomi - bli supergod på egen økonomi gir deg svaret på alt du trenger å vite om dine egne penger.

Boken viser hvordan du kan ta smarte valg som passer for deg, at penger er gøy, og at du med enkle grep kan ta kontroll over forbruk, lån, matsvinn og budsjett - og ha penger igjen til det du ønsker deg! På den første Boklista for 2020 er det gamle travere og selvhjelpsbøker som gjør seg gjeldende. Berit Nordstrand går rett til topps på generell-Boklista, med Omstart 30 (Gyldendal).

RELATERTE BØKER