Hjertet er en ensom jeger

Hjertet er en ensom jeger - Carson McCullers | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carson McCullers
DIMENSJON
12,77 MB
FILNAVN
Hjertet er en ensom jeger.pdf
ISBN
8684456944577

BESKRIVELSE

En praktfull roman! Det er de harde trettiårene. Fra sin kafé i en liten by i de amerikanske sørstatene følger innehaver Biff Brannon med på mennesker som kommer og går: Den sinte drukkenbolten, den svarte legen og borgerrettighetsforkjemperen, og Mick Kelly, ungjenta med de store drømmene og sin veldige lengsel etter skjønnhet. Alle søker de mot den døvstumme John Singer, som hver dag kommer til kafeen for å spise. Til denne vennlige mannen kommer de med sine drømmer og lengsler, og hos ham finner de en å åpne hjertet sitt for. På sitt stillfarne vis skal Singer komme til å endre deres ensomme liv på måter de ikke har kunnet forestille seg. «Hjertet er en ensom jeger» var den 23 år gamle Carson McCullers' debutroman, og den ble en litterær sensasjon da den ble publisert i 1940. Hun viser i debuten en sjelden litterær modenhet, en menneskekunnskap og livsinnsikt som treffer leseren midt i hjertet. McCullers gir et lavmælt og krystallklart bilde av den daglige kampen rundt klasse, rase og kjønn. Carson McCullers (født 1917 i Georgia, død 1967 i New York), skrev romaner, noveller og to skuespill, i tillegg til essays og noe poesi. Terningkast 6: «Vakker klassiker fra sørstatene. Det kan da ikke slutte nå? Man opplever nesten sorg når denne lille romanens siste sider nærmer seg.» Guri Hjeltnes, VG Terningkast 6: «Sommerens litterære høydepunkt. Det vakreste og mest rørende jeg har lest på lang tid.» Cathrine Krøger, Dagbladet

1967) utga i løpet av sitt korte liv fire romaner og et lite knippe med noveller, et par skuespill, litt poesi og noen essays. FØR: Utdraget fra Hjertet er en ensom jeger av Carson McCullers er en amerikansk klassiker. - Hvorfor skal vi lese klassikere? - Hva tenker dere når dere hører at det er en «amerikansk klassiker»? - Hva vet dere om 30-tallets USA? - Hvordan forstår dere uttrykket den amerikanske drømmen? - Hvorfor tror dere at boken […] Klassisk sørstatsblues.

Og tenk deg at ingen av dem har kjæreste. McCullers Carson "Hjertet er en ensom jeger" Dette er en utrolig god bok om livet og menneskene på 30 tallet, fra Sørstaten . Denne boka kom ut i 1940 og ble skrevet av en 23år gamle forfattere. "Hjertet er en ensom jeger", er tittelen på en bok jeg kjøpte før påske i håp om å finne nok ro til å lese.

RELATERTE BØKER