Hva er vi?

Hva er vi? - Siri Hustvedt | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siri Hustvedt
DIMENSJON
6,37 MB
FILNAVN
Hva er vi?.pdf
ISBN
8050007282367

BESKRIVELSE

Hva er vi? inneholder ni essays. Tematikken spenner vidt, fra «Hvorfor den historien og ikke en annen?» til «Å huske i kunsten: det horisontale og det vertikale», til «Selvmord og selvbevissthetens drama» og «Jeg gråt i fire år, og da jeg holdt opp, var jeg blind». Alle essayene er publisert tidligere i svært forskjellige sammenhenger. Samlingen viser nye og interessante sider ved det spørsmålet som går igjen i alt Siri Hustvedt skriver: Hva vil det si å være et menneske? Hva er vi?Foredrag om menneskets vilkår er tredje del av den kritikerroste essaysamlingen Kvinne ser på menn som ser på kvinner som utkom i sin helhet i USA i 2016. Første del, Kvinne ser på menn som ser på kvinner, utkom på norsk i 2017. Andre del, På sviktende grunn, utkom på norsk i 2018.

Vi kan velge å gå tur eller drive med idrett, men vi kan også velge å la være. Situasjonen i Stangehjelpa i forbindelse med Korona-viruset: Stangehjelpa jobber med redusert bemanning tilstede, men har åpnet for en-til-en samtaler inne ved behov. Følg med på hjemmesidene og facebook for fortløpende oppdatering fremover.

Det gjelder særskilte bestemmelser i forvaltningsområdet for samisk språk, der samisk og norsk er likestilt.I tillegg er kvensk, romanes og romani definert som offisielle minoritetsspråk. Kvensk er minoritetsspråk i Troms og ... 5, 6.

RELATERTE BØKER