Idrettsernæring

Idrettsernæring En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,70 MB
FILNAVN
Idrettsernæring.pdf
ISBN
8661226293732

BESKRIVELSE

En rekke ulike fageksperter har gått sammen om denne solide fagboka på emnet idrettsernæring. Boka er beregnet på alle med interesse for ernæring i forhold til trening, som for eksempel helsepersonell, ernæringsfysiologer, trenere, utøvere og elever og studenter som tar idrettsfaglig utdanning.Boka inneholder blant annet kapitler om. måling av inntak, forbruk og kroppssammensetning. ulike fysiske målinger. immunforsvar. forstyrret spiseatferd. kliniske problemstillinger. kosttilskudd. praktisk tilrettelegging av kosthold for idrettsutøvereAlle kapitlene inneholder praktiske råd for hvordan fagfolk skal jobbe med idrettsutøvere. Boka er rikt illustrert med bilder og tegninger.

Avdelingens kompetanse inngår i en helhetlig prestasjonsutvikling der trener og OLT-coacher kvalitetssikrer helheten. Fagstoff idrettsernæring Forskningsbasert kunnskap innen idrettsernæring. Faktaark: 18 ulike tema.

Webforedrag: Optimalt prestasjonskosthold. Undervisningsopplegg: Kosthold for unge utøvere.

RELATERTE BØKER