Pappas gutt

Pappas gutt - Emelie Schepp | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Emelie Schepp
DIMENSJON
9,58 MB
FILNAVN
Pappas gutt.pdf
ISBN
6930659035867

BESKRIVELSE

Den fjerde boken i serien med statsadvokat Jana Berzelius. En varm sommerkveld ringer en seks år gammel gutt til faren sin. Skrekkslagen forteller han at noen har tatt seg inn i huset. Det er det siste faren hører fra gutten, før han sporløst forsvinner. Statsadvokat Jana Berzelius leder etterforskningen sammen med førstebetjent Henrik Levin og politibetjent Mia Bolander. Hva har skjedd med gutten? Etter hvert som de sirkler seg inn mot sannheten, blir utredningen mer personlig for Jana. Hun innser at guttens liv er i fare og at det haster med å finne ham. Samtidig forlanger den hensynsløse Danilo Peña at Jana skal besøke ham i fengselet. Jana kastes dermed inn i et spill som kan få uante konsekvenser. Pappas gutt er den fjerde boken i serien med statsadvokat Jana Berzelius.

Det er det siste faren hører fra gutten, før han sporløst forsvinner. Kjøp Pappas gutt fra Bokklubber Alle foreldres mareritt! En varm sommerkveld ringer en seks år gammel gutt til faren sin. Skrekkslagen forteller han at noen har tatt seg inn i huset.

Leveres direkte via nedlastning. Kjøp boken Pappas gutt av Emelie Schepp (ISBN 9788205510128) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER