Leilighetsdikt for hjemløse

Leilighetsdikt for hjemløse - Ingvar Ambjørnsen, Tom Stalsberg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingvar Ambjørnsen, Tom Stalsberg
DIMENSJON
6,24 MB
FILNAVN
Leilighetsdikt for hjemløse.pdf
ISBN
5286766449729

BESKRIVELSE

Diktene og kortprosatekstene i denne samlingen, er skrevet av Ingvar Ambjørnsen og Tom Stalsberg. Men de er lagt i munnen på de to romanpersonene Elling og Alfons Jørgensen. Elling er kjent som «surkålpoeten», men dette er Ellings debut som poet i bokform. Lyrikeren Alfons Jørgensen dukker for første gang opp i den tredje romanen om Elling, «Brødre i blodet», og gis her for første gang en autentisk poetisk stemme av Tom Stalsberg.

Innbundet. Bestselgerklubben - De beste boknyhetene. Kjøp Ekko av en venn fra Bokklubber Elling 20 år etter vi forlot ham i Elsk meg i morgen, like sår og morsom som alltid.

Flere av disse er blitt filmatisert. Ved siden av sine store publikumssuksesser har Ambjørnsen skrevet en rekke romaner og novellesamlinger som også treffer det ... Leilighetsdikt er dikt skrevet til en spesiell anledning.

RELATERTE BØKER