Lykkens sønn

Lykkens sønn - Herbjørg Wassmo | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Herbjørg Wassmo
DIMENSJON
3,74 MB
FILNAVN
Lykkens sønn.pdf
ISBN
5192589706129

BESKRIVELSE

Lykkens sønn er den andre boken i historien om Dina og hennes slekt. En elleve år gammel gutt blir vitne til et mord: Moren dreper sin russiske kjæreste. Sannheten om hvorfor lyngen rundt mannen ble farget rødt, kan gutten ikke fortelle til noen. Men de ubesvarte spørsmålene blir mange. Har et vitne skyld? Er det løgn når sannheten forties? Har moren rett til å ofre hvem hun vil? Gutten er Benjamin, sønn av Dina på Reinsnes. Romanens handling følger hans utvikling fra gutt til mann. Han leter etter Dina, i Berlin, men også i kvinnene han møter: garverens kone i Tromsø, Karna fra feltlasarettet ved Dybbøl, professordatteren Anna, som er forlovet med hans beste venn. Historien om den egenrådige kvinneskikkelsen Dina i spennet mellom nordnorsk natur og københavnsk byliv har siden utgivelsen av Dinas bok i 1989 fascinert flere generasjoner av lesere.

Jeg begynte på dem fordi bok 4 er ute nå i år, og jeg vil gjerne lese Den som ser etter å ha lest de tre første. Benjamin er Dinas sønn, men det er ikke helt sikkert (for oss) hvem som er faren.

Navnet er ofte gitt betydningen «trøstens sønn» eller «lykkens sønn», ut fra bibelske tekster. - John, Kelly og deres datter Ella Bleu er ekstatiske og svært lykkelige over det nye medlemmet av familien. Boken denne gang heter «Lykkens sønn» og er den andre av tre romaner om Dina.

RELATERTE BØKER