Baldrian og Musa og lengselen

Baldrian og Musa og lengselen - Tiril Valeur Holter-Andersen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tiril Valeur Holter-Andersen
DIMENSJON
9,66 MB
FILNAVN
Baldrian og Musa og lengselen.pdf
ISBN
7937690144178

BESKRIVELSE

En poetisk liten fortelling om lengsel, bestevenner og bløtkake. Baldrian lengter så veldig, han lengter seg nesten syk, men han vet ikke etter hva. Musa har det helt fint og lengter ikke etter noe. Men han vil jo gjerne hjelpe bestevennen sin, og disker opp med en diger, deilig bløtkake. Og selv om han gjetter feil om hva Baldrian trenger, er det musa som finner løsningen likevel. For det er jo ikke alle som kjenner igjen en kjæreste når man ser en ...

Hvordan det går til slutt er det ikke godt å si... Kjøp 'Baldrian og Musa og lengselen' av Tiril Valeur Holter-Andersen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788253030814 Baldrian lengter så veldig, han lengter seg nesten syk, men han vet ikke etter hva.

Snakk om levedyktig kulturminneformidling! Nå er dokkene også blitt bokfigurer: Baldrian og Musa og lengselen. Tegneren Tirill Valeur Holter-Andersen, Gierts datter, har laget boka, og det er tydelig at hun kjenner sine litterærer figurer godt. Baldrian og Musa.

RELATERTE BØKER