Finn et ord; øvingsark til bildekortene

Finn et ord; øvingsark til bildekortene - Christina De Jounge-Sturesson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christina De Jounge-Sturesson
DIMENSJON
5,12 MB
FILNAVN
Finn et ord; øvingsark til bildekortene.pdf
ISBN
6771890333418

BESKRIVELSE

Det andre trinnet Finn et ord er primært rettet mot minoritetsspråklige elever på grunnskolens barnetrinn. Læremidlene kan imidlertid også brukes av norske elever som trenger tilrettelagt opplæring. Det legges stor vekt på begrepstrening knyttet til andre fag for å gi elevene et godt redskapsspråk. Øvingsark til bildekortene består av 126 kopieringsoriginaler med oppgaver til bildekortene. Øvingsarkene kan brukes som et supplement til elevheftene eller bare sammen med bildekortene. De egner seg godt til differensiering.

Læremidlene kan imidlertid også brukes av norske elever som trenger tilrettelagt opplæring. Det legges stor vekt på begrepstrening knyttet til andre fag for å gi elevene et godt redskapsspråk.

Betegnelse: Pakka består av 33 kort i A4-størrelse med 1 storbilde på hvert kort, samt 36 ark med småbilder. Finn et ord (Spiral) øvingsark til bildekortene Forfatter: Christina De Jounge-Sturesson. Christina De Jounge-Sturesson (Illustratør) Jan Gausemel (Oversetter) Jan Gausemel (Oversetter) Finn et ord (Spiral) av forfatter Christina De Jounge-Sturesson.

RELATERTE BØKER