Grisungen

Grisungen - Susanne Agerholm | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Susanne Agerholm
DIMENSJON
11,14 MB
FILNAVN
Grisungen.pdf
ISBN
5649345153679

BESKRIVELSE

Mikkel og Mari, mamma og pappa drar på besøk til venner på landet. I grisebingen er det aller morsomst, for der er det akkurat kommet mange søte, lyserøde grisunger. Men hva med den aller minste, den som mammaen ikke vil ha? Mikkel og Mari må gi den melk fra flaske med tåtesmokk. Lek med ord og uttrykk - hva betyr det for eksempel å ha "griseflaks"? God og leselig skrift, og sider fylt med muntre, fargesterke bilder.

De drar plast rundt digre baller med gras og teiper igjen. Når de er ferdige ligger matpakkene som store, hvite egg på jordet.

Rørvik fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788202510206 Den lille grisungen ruller i søla og sniker seg ut på eventyr på den andre siden av gjerdet.

RELATERTE BØKER