Kroppsøving

Kroppsøving - Erlend Vinje | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erlend Vinje
DIMENSJON
10,35 MB
FILNAVN
Kroppsøving.pdf
ISBN
3320795864262

BESKRIVELSE

Meget populært hefte i ny drakt.Dette heftet gir en fullstendig og detaljert opplæringsplan for kroppsøvingsfaget gjennom hele ungdomstrinnet, og det bygger på tilsvarende hefte for barnetrinnet. Forrige utgave var meget populær, og heftet brukes nå av nærmere 70 % av landets ungdomsskoler. Tilbakemeldingene er meget gode! Den nye utgaven er tilpasset den nye læreplanen fra 2012, og vi har i tillegg forbedret layouten på boka ? noe som gjør den enda enklere og mer praktisk å bruke!Heftet er en praktisk veileder for hvordan man legger opp en progressiv opplæring i faget. Dette letter struktureringen av undervisningen for både erfarne og nye lærere. Heftet inneholder også en idébank for læreren, med mange nye øvelser.

Relaterte oppslagsord egnet for kryssord: Mosjon Kroppsøving | Seminar med lansering av Gymnos 2020 Velkommen til fagseminar og lansering på Ullevål stadion torsdag 7. mai i Oslo, kl.

Her kan du finne eksempler på disse opp... Ressursar for dette faget. Oversettelse av læreplan i kroppsøving (KRO01-05) Hva er nytt i kroppsøving? Kjennetegn på måloppnåelse - kroppsøving Kroppsøving er et allmenndannende fag som skal inspirere til fysisk aktivitet og livslang bevegelsesglede.

RELATERTE BØKER