Musikkvitenskap

Musikkvitenskap - Even Ruud | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Even Ruud
DIMENSJON
10,18 MB
FILNAVN
Musikkvitenskap.pdf
ISBN
7370373313378

BESKRIVELSE

«Musikkvitenskap» er en innføring i de mange deldisiplinene som i dag utgjør studiet av musikk: musikkpsykologi, musikkterapi, musikkens sosiologi og antropologi, musikkestetikk, musikkhistorie og historiografi, musikkanalyse og musikkpedagogikk. Hva er egentlig musikk? Spørsmålet stilles gjennom hele denne boken, og som lesere får vi mange svar. I tillegg får vi innblikk i musikkvitenskapens faghistorie, ulike vitenskapstradisjoner som preger musikkforskningen og et utvalg av musikkvitenskapens forskningsmetoder. Sentrale forskningstemaer presenteres, som forbindelsen mellom musikk og følelser, musikkens funksjoner i samfunnet og for den enkelte, forskjellige måter å lytte til musikk på og spørsmål knyttet til hva musikk kan uttrykke og bety.

Innholdet er levert av Universitetet i Oslo; Kontakt lærestedet dersom du har spørsmål om denne utdanningen. Responsible for this website University of Oslo Library. Contact Us [email protected]

Denne kategorien har følgende 3 underkategorier, av totalt 3. M Musikkforskere‎ (4 ... Denne siden er sist oppdatert 15.

RELATERTE BØKER